• Instrucțiuni pentru lipici Professional

Adeziv poliuretanic pentru repararea bărcilor, trambulinelor, corturilor.

Conceput pentru repararea rapidă și fiabilă a produselor din PVC care sunt utilizate în aer liber, în mare sau în apă dulce. Rezistent la razele UV
Recomandat pentru:
reparații rapide și de calitate atât în mediul turistic, cât și în cel casnic:
bărci și atracții acvatice gonflabile
trambuline și instalații sportive gonflabile
corturi auto și pavilioane comerciale
corturi turistice, canoe, caiace, catamarane
încălțăminte pentru sport și drumeții

Aplicare Metoda lipiciului la rece
Marcați locul pentru plasture. Tăiați un petic de țesătură sau de folie PVC cu o dimensiune cu 4-5 cm mai mare decât zona deteriorată. Curățați și degresați plasturele și zona care urmează să fie peticită. Aplicați un strat subțire de adeziv pe ambele suprafețe care urmează să fie lipite. Se usucă timp de 5-10 minute. Aplicați un al doilea strat de adeziv și uscați-l timp de 3-5 minute. Este important să determinați momentul în care vâscozitatea lipiciului începe să dispară (verificați prin atingere cu un deget), puneți plasturele la locul lui și apăsați ferm. Se recomandă să se lase punctul de lipire sub presiune timp de 3-4 ore. Echipamentul lipit poate fi folosit după 3-4 ore.

Aplicare Metoda de lipire la cald
Marcați locul pentru plasture. Tăiați un petic de țesătură sau de folie PVC cu o dimensiune cu 4-5 cm mai mare decât zona deteriorată. Curățați și degresați plasturele și zona care urmează să fie peticită. Aplicați un strat subțire de adeziv pe ambele suprafețe care urmează să fie lipite. Se usucă timp de 5-10 minute. Aplicați un al doilea strat de adeziv și uscați-l timp de 5-10 minute. Încălziți suprafețele lipite la 60 °С, puneți plasturele în poziție și apăsați ferm. Echipamentul lipit poate fi utilizat după 20 de minute.

Recomandarea și recomandările
Tăieturile și deteriorările mai lungi de 4 cm sunt lipite pe ambele părți. Tăieturile și deteriorările mai lungi de 6 cm trebuie reparate în ateliere specializate. Echipamentele reparate în condiții turistice cu daune mai mari au fost recomandate pentru a fi reparate din nou cu prima ocazie cu adeziv bicomponent. Temperatura de funcționare a echipamentului reparat este cuprinsă între -40 °С și +80 °С. Se repară la o temperatură mai mare de + 10 °С. Depozitați și transportați la o temperatură cuprinsă între - 10 °С și + 30 °С. Adezivul proaspăt se îndepărtează cu alcool sau acetonă. Efectul maxim vine timp de 24 de ore.

Perioada de garanție 18 luni

Inflamabil! A nu se păstra la îndemâna copiilor. Lucrările trebuie efectuate într-o încăpere ventilată..

Data producției 12.2018

Fabricat în Ukaina.

Importator: DOVERA SP. Z O.O.
22-100 Chełm ul. Lwowska 51
NIP: 5632430306




  DESCĂRCAȚI: Instrukcja Klej PROFESSIONAL